Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden

kmb logo 100 nt

think pink

Think-Pink

Net als vorig jaar rijden we van 18u30 tot 19u30 enkele rondjes door de "Pink" straten en genieten we nadien in de feesttent van een spetterend optreden.

Aarzel niet en schrijf je nu in op www.bikeforthink-pink.be/inschrijving. De dag zelf kan je je ook nog inschrijven in de tent op het Kerkplein.

Breng vrienden en familie mee en steun de strijd tegen borstkanker!

Eerder in de namiddag, strijden de junioren wielrenners voor  de Beker van België.

Spetterend en gratis MUZIEK

Ditmaal zorgt de groep Stiks voor de muzikale ambiance.

Feest in de tent

Iedereen is welkom. Fietser, niet-fietser, toevallige voorbijgangers maar vooral U.

Het wordt een hete zwoele en gezellige avond met aangename muziek van de Stiks.

Van 18u tot 23u staan de hapjes en de drankjes klaar. De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden  staat de hele avond paraat om u op uw wenken te bedienen. Bij ons kan je terecht voor frisdrank Think Pink water, Cola, Pils, Kriek en wijn. Er zijn ook broodjes met gehakt of kaas, hotdogs en chips.

Steun Think Pink. Neem deel aan de FIETSHAPPENING.

Bezoek ons voor muziek, drank, knabbel en een gezellige babbel.

Hartelijk dank en tot dan.

Het bestuur van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden.