Fotoalbum 2014

Dit is de index naar alle albums van het tweede kwartaal van 2014.

 

   5D M07310d

4 april 2014

14-18 in onze contreien

Tijdens de plechtige opening van de tentoonstelling ’14-’18 in onze contreien heeft de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden onder leiding van Bart Van Buggenhout het evenement muzikaal ondersteund. De muzikanten speelden respectievelijk de hymnen spelen bij het hijsen van de vlaggen van Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Australië, Nieuw Zeeland, en België.

 


 

 

   5D M07310d

1 mei  2014

BBQ bij Mia

Zoals naar jaarlijkse gewoonte, was het een plezierige, vriendschappelijke en lekkere bedoening. Een feest voor de harmonie en de buren, maar veel werk voor Mia en haar medewerkers, waaronder veel geburen. Hartelijk dank Eddy, Dirk en opzichter Kurt aan de haardvuur voor het lekker gebraad. Dank aan alle medewerkers en buren voor het lekkere eten. Dank aan alle aanwezige muzikanten voor de vrolijke noot. Een heel speciale dank aan MIA!

 


 

 

   5D M07310d

3 mei  2014

WAK Concert in de kerk van het cultureel centrum

Wat aanvankelijk aangekondigd werd als een veelbelovende concertenreeks met veel publieke belangstelling, draaide uiteindelijk uit tot een goede repetitie. Het conservatorium en de organisatoren van het WAK hadden het project verkeerd ingeschat, met geen of weinig publieke aanwezigheden. Dank aan onze eigen sympathisanten voor het luisteren en hun applaus.

 


 

 

   5D M07310d

7 juni  2014

De Klare Rietjes geven een concert tijdens de receptie t.g.v. het huwelijk van Sarah en Tom

Huwelijk van Sarah en Tom in ’t Lepeltje Duffel. Het was een warme, zwoele en zonnige dag. In de tuin brachten de “Klare Rietjes” tijdens de receptie een aangenaam aangepast concert en kregen hiervoor veel lof. De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden wensen het jonge paar veel geluk, liefde en veel muzikantjes.

 


 

 

   5D M07310d

7 juni  2014

Tink-Pink-Fietshappening

De tweede Think-Pink-fietshappening tegen borstkanker vond zaterdag 7 juni plaats. Om 18u opende de Muziekvereniging de feesttent op het kerkplein, om 18u30 startte de fietsactie door de straten van Bonheiden en later zorgden de STiKS voor de muzikale ambiance.