Fotoalbum 2014

Dit is de index naar alle albums van het eerste kwartaal van 2014.

 

   40D 44996

4 januari 2014

Nieuwjaarsdrink Bonheiden

Het gemeentebestuur nodigde alle inwoners van Bonheiden uit op een gezellige nieuwsjaarsdrink, op 4 januari 2014 in en rond ’t Blikveld. Er was een spetterend optreden van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden onder deskundige leiding van Bart Van Buggenhout. Zij ondersteunden op fantastische wijze de mooie artistieke en moderne dansen door Dansschool Bolero, en de vendeliers van de volkskunstgroep De Krekels. Voorzitster Mia Cools kreeg de prijs "Cultuurpluim 2013" uit handen van burgemeester Guido Vaganée.

 


5D M07310d

11 januari 2014

Teerfeest

De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden feestte op 11 januari 2014 tijdens hun jaarlijks teerfeest. Verschillende cafés werden bezocht om daar vrolijke muziek te spelen. Bij Adler V.V. kregen ze de lunch aangeboden en 's avonds was er een winter-BBQ in 't Blikveld te Bonheiden.

 


5D M07310d

15 maart 2014

Installatie kindergemeenteraad 2014-2015

Ianthe Van Marcke en Maxime Eeckman zijn verkozen resp. tot kinderburgemeester en raadslid in de kindergemeenteraad Bonheiden 2014-2015. Zij legden samen met 20 andere kinderen de eed af tijdens de plechtige installatie van de kindergemeenteraad. De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden hoopt dat Ianthe en Maxime hun bijdrage leveren voor het welzijn van onze gemeente en dat zij ook positieve voorstellen zullen doen die ook muziek in Bonheiden zullen stimuleren.

 


5D M07310d

16 maart 2014

Zwerfvuilactie met de Klare Rietjes

Ons klarinetensemble “De Klare Rietjes”, stond om 13u klaar en installeerde zich voor de kerk en onder de tent die als podium dienst deed. Een half uurtje later al, weerklonken hun heerlijke klanken en de aangename melodieën trokken snel de aandacht van menig voorbijganger. Veel kinderen hadden meer interesse voor de muziek dan in het zwerfvuil, maar rond 14u trok de jachtvereniging Jaboom en de jeugdige bende dan toch op jacht naar de vieze afval.

 


5D M07310d

29 maart 2014

The Music Boat - Verjaardag Anneke

Op 8 mei was er in Mechelen veel belangstelling bij de plechtigheden tgv V-dag, de Bevrijdingsdag van de Tweede Wereldoorlog. De Koninklijke Muziekkapel van de Mechelse Politie heeft naar jaarlijkse gewoonte deze herdenkingsplechtigheid muzikaal ondersteund. Er waren plechtigheden met bloemenhulde aan het Monument van de politieke gevangenen aan Van Benedenlaan, het Monument der Gesneuvelden op het Sint-Romboutskerkhof waarbij in aanwezigheid van afgevaardigden van onder meer oudstrijdersverenigingen, het stadsbestuur en ook heel veel Mechelse schoolkinderen het volkslied gespeeld werd. Benny Verschueren bracht op cornet Te Velde en de Last Post. De politieharmonie speelde tot slot op de grote Markt de nationale hymnen bij het hijsen van de vlaggen van Groot-Brittannië, U.S.A., Russische Federatie, Frankrijk, Vlaanderen en België.