Fotoalbum juli 2018

Dit is de index naar alle albums van juli 2018.

 

   5D M03999

8 juli 2018

ZomerZondag

Op 8 juli 2018 kon men het concert door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout ter gelegenheid van “Vlaanderen Feest!” appreciëren. De muziekvereniging trad op in hun nieuwe polo’s. De polo’s werden geschonken door Anita Coiffure en je kan de muziekvereniging ook ontmoeten op 8 en 9 september aan de Moezel. In deze outfit zullen zij twee concerten geven in de erg drukbezochte plaatsen Bernkastel-Kues en Zeltingen-Rachtig.
Eerst was er kinderanimatie en optreden door “Ik en den Theo” en later op de avond waren er onvoldoende stoelen om alle toeschouwers een plaats te geven voor het fantastisch optreden van Barbara Dex.
Aan alle medewerkers bedankt om samen van dit evenement een topper te maken.

 

   20180714 131655S

14 juli 2018

Zomerbar Zellaer

Kempens Landschap en het gemeentebestuur van Bonheiden organiseerden deze zomer een pop-upzomerbar aan de voet van het kasteel van kasteeldomein Zellaer. Van 14 juli tot en met 1 september was de bar elke zaterdag open en staan lokale verenigingen achter de toog en op 9 september is de bar eveneens open t.g.v. Open Monumenten Dag. De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden beet de spits af en hielp daadwerkelijk mee met de installatie en opstelling van de bar, tenten en meubilair. Op 14 juli was er wegens de Ronde van Frankrijk en het WK voetbal weinig belangstelling, maar de aanwezigen konden cultuur opsnuiven en genieten van een prachtig optreden van Nescio ensemble, een strijkensemble van 12 jonge enthousiaste muzikanten uit Nederland.