Fotoalbum februari 2018

Dit is de index naar alle albums van februari 2018.

 

   40D 96447dS

13 februari 2018

Vlaaienloten

Op Vastenavond 13 februari vlogen de vlaaikes weerom in ’t rond. Zo’n 97 deelnemers waagden hun kans om enkele vlaaikes te winnen en met een mooie prijs huiswaarts te keren. Christ’l was de afroepster van dienst en Guido de hoofdcontroleur. De trekking was gemakkelijk te volgen op groot scherm. De winnaar van de eerste bingo van elke ronde kreeg naast het gewonnen vlaaike ook nog een mooie wandkalender van de muziekvereniging cadeau. In de laatste ronde werden nog vele mooie prijzen verloot.
Natuurlijk kregen alle aanwezige kinderen een extra geschenkje van onze voorzitster Mia.

In de loop van de avond werden de logo’s van onze sponsors op groot scherm geprojecteerd en werden enkele speciale data van onze volgende activiteiten opgesomd:
Zondag 11 maart in G.C. ’t Blikveld - Culinair Solistenconcert door onze muziekvereniging o.l.v. Bart Van Buggenhout en met gastsolist Willy Violet, en onze solisten Marleen Luytens en Get Pauwels. Brunch om 11u (deuren open om 10u30) en concert om 13u30.
Zondag 25 maart in zaal De Brug (Libertus Nekkerspoel) spaghettidag ten voordele van de muziekreis van 7 tot 9 september naar de Moezel.

Met dank aan alle deelnemers en sponsors voor uw steun en aan onze medewerkers om er een geslaagde en gezellige avond van te maken.

Volgend jaar gaat ons Vlaaienloten door op dinsdag 5 maart 2019. Hopelijk mogen wij jullie dan terug verwelkomen en zeggen dus tot ziens.