Fotoalbum juli 2017

Dit is de index naar alle albums van juli 2017.

 

  40D_91296dS

9 juli 2017

Eerste ZomerZondag 2017

Wat oorspronkelijk aangekondigd was als een weerkundig slecht en regenachtig weekend met een financiële kater als gevolg, draaide uiteindelijk uit op een top ZomerZondag. De zon, de warmte met af en toe een verfrissend briesje, de forse opkomst voor de concerten, de lekkere frietjes, stoofvlees, ijsjes, pannenkoeken, broodjes, hotdogs, curryworst, croques en taarten, de koel en professioneel geschonken biertjes, frisdrank, wijn, CAVA en warme dranken, de vriendelijke ontvangst, de bediening en het vele werk gepresteerd achter de schermen, het waren duidelijke signalen dat onze muziekvereniging meer kan dan alleen maar muziek maken. Aan iedereen die zich in min of meerdere mate heeft ingezet tot het welslagen van deze ZomerZondag en dus voor onze muzikale werking, een hartelijk en gemeend DANK U WEL.


 

  40D 91400dS

16 juli 2017

Tweede ZomerZondag 2017

Zondag 16 juli was een hoogdag voor de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden. Zij mochten veel muziekliefhebbers verwelkomen op die ZomerZondag. Veel blije gezichten die kwamen genieten van de lekkere snacks, frietjes en drank. Op het springkasteel kon men de sierlijke achterwaartse salto’s bewonderen van een klein meisje. ’s Avonds was er heerlijke bluesmuziek door Tiny Legs Tim en later Radio Tennessee met country muziek waarbij Johnny Cash herleefde. Kortom, een geweldige avond.
Maar het belangrijkste nieuws van de dag was dat de muziekvereniging twee nieuwe muzikanten mocht aanwerven. Wij zijn echt blij dat Lieve en Patrick onze klarinetsectie zullen versterken.
U hoort nog van ons!