Fotoalbum mei 2017

Dit is de index naar alle albums van mei 2017.

 

  40D 89651dS

13 mei 2017

BRT-promoteam op de lentemarkt Bonheiden

Het BRT-promoteam op stap op de lentemarkt van 13 mei 2017 in Bonheiden. Zij nodigen u allen uit op “BRT Toneel en Muziek” van 27 en 28 mei in G.C. ’t Blikveld te Bonheiden. Een organisatie van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden en de Bonheidense Toneelvrienden. Lachen geblazen bij een terugblik naar de programma’s van de pionierstijd van het NIR, de BRT tot nu met andere Vlaamse zenders. Live ON-STAGE het BRT FilharmKomisch orkest o.l.v. Francis Bay, alias Bart Van Buggenhout.

 

  40D 90026dS

27 mei 2017

BRT eerste voorstelling

Op zaterfag 27 mei was de première van de BRT-voorstelling in G.C. ’t Blikveld door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden en de Bonheidense Toneelvrienden.
Een fantastische show, met wulpse dames uit de showbizz, een aaneenrijging van komische scenes, soaps, feuilletons, films, goocheltrucs, maar vooral heel veel lachen en plezier. Dat alles met veel populaire muziek voor u gebracht door het BRT FilharmKomisch Orkest onder leiding van Francis Bay, alias Bart Van Buggenhout.

 

  40D 90422dS

28 mei 2017

BRT tweede voorstelling

Ook zondag 28 mei was er een voorstelling om 18 uur in G.C. ’t Blikveld. De muziekvereniging speelde onder andere voor u: Kapitein Zeppos, Vrolijke vrienden, Meet the Flinstones, Wij, heren van Zichem, The Muppetshow, West Side Story, Once upon a time in the West, Bonanza, Allo Allo, Big Spender, De collega’s, The A-team en Miami Vice, Windkracht 10, De kotmadam, Mission Impossible, De Kampioenen, Champagne-galop, en 10.000 luchtballonnen. De toneelvrienden speelden ondertussen hilarische scenes uit die programma’s. Op het einde werd August Leemans gehuldigd voor zijn 70 jaar muzikant en kreeg van de muziekvereniging een presentje.