Fotoalbum januari 2016

Dit is de index naar alle albums van januari 2016.

 

5D M07395d

4 januari 2016

Eerste repetitie met daarna nieuwjaarsreceptie

De eerste repetitie van 2016 was bij de muziekvereniging een grandioze start van een heel speciaal jaar. Na de wederzijdse nieuwjaarswensen was er een ingekorte repetitie die al veel te snel voorbij was. Zelfs geen tijd om onze jarige Annie te vieren, maar dat feestje komt later nog. Voorzitster Mia nodigde alle muzikanten en aanwezige sympathisanten uit op een pittige nieuwjaarsreceptie met veel CAVA en hapjes die door Eddy Michiels en zijn Hilde waren klaargemaakt. Natuurlijk waren er ook de traditionele zelfgebakken cakes van Lydie en een snoeptaart voor de jeugdige muzikanten. Maar eerst was er de aankondiging van het verjaardagsfeest van Mia en Marcel, die dit jaar respectievelijk 70 en 80 jaar muzikaal jong zullen worden. Dat feestje waar alle muzikanten op uitgenodigd worden gaat door op 16 mei 2016 in de spiegeltent te Heffen.


5D M07395d

9 januari 2016

Teerdag

Een dag met heel veel muziek, veel plezier, veel BoB's die hun vrienden veilig vervoerden. Lekker eten 's morgens, 's middags en 's avonds. Maar vooral een hechte vriendschap onder de leden en deelnemers. Proficiat muzikanten, jullie waren fantastisch en bedankt voor de plezante muziek. Bedankt dirigenten Bart Van Buggenhout en Eddy Luytens.
Toch was het niet voor iedereen 100% genieten. Een speciaal woordje van dank aan Michiels Eddy, Lucien Van Den Berge, Lydie Maras, Hans Witteveen, René En Roza Luytens, Jeannine Janssens om achter de schermen er voor te zorgen dat er tijdig eitjes en spek was in GC 't Blikveld, een stevig maar feestelijke feestlunch in Rijmenam en een prachtige feestzaal voor het diner. En een merci aan allen die in min of meerdere mate ook hebben bijgedragen aan dit succesvol teerfeest.
Dank aan onze sponsor herbergiers: Café Brasserie De"Roos", Cafe De Kai, Jeannine Janssens bij V.V. Adler, Dirk Hofman van De Wandeling, Bleekhofke Rijmenam, Kafee Spek, Sporthal Berentrode en (Eet)café 't Blikveld.
Na het lekker eten van en geserveerd door traiteur Bruynseels Bonheiden konden wij leuk dansen en genieten van de aangename muziek en zang van DJ Danny Daniël en Mireille.
Aan alle leden die door omstandigheden of gezondheid dit feest moesten missen, hopen wij dat je er volgend jaar wel bij kan zijn.
En tot slot moeten wij ÉÉN persoon heel dankbaar zijn. Ons Mia, want zij was weken van tevoren al bezig met de voorbereidingen, liep van links naar rechts om alles te regelen, te bestellen, te reserveren en in goede banen te leiden. En op de teerdag is zij de animatrice bij uitstek van een voor die dag prettig gestoorde bende.


5D M07395d

13 januari 2016

Logo en muurschilderingen Kunstencentrum 't Kranske

Op 13 januari 2016 werden aan Kunstencentrum ’t Kranske te Bonheiden de muurschilderingen van de hand van Bart Smeets en het nieuwe logo ontworpen door Gill Vloeberghs, officieel ingehuldigd in aanwezigheid van schepen van Cultuur Mieke Van den Brande en burgemeester Guido Vaganée.
De muurschildering belichaamt de werking van het kunstencentrum, waar de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden nu ook gehuisvest is. Het nodigt uit om mee kunst te beleven.
De kleuterschool is jarenlang het werkterrein geweest van Mia Cools. Haar hele carrière en nu ook, zette zij zich in om kleuters te begeleiden. Het Kunstencentrum ’t Kranske blijft haar vertrouwde omgeving. Als voorzitster van de muziekvereniging is zij steeds in de weer om de polyvalente zaal samen met Lydie proper te houden of mensen te helpen. Niet te verwonderen dat zij daar mensen, die zij als kleuter in de klas had, nog regelmatig tegenkomt. Na de inhuldiging bracht zij een bezoekje aan de kantklossters van ’t Ordinaaltje die nu hun intrek hebben genomen in het voormalige klasje van Juf Mia.


5D M07395d

18 januari 2016

Verjaardagsfeestje

Bij de muziekvereniging hadden jarigen Annie, Linda, Mich en Christ’l op voorhand lekkere hapjes klaargemaakt en verrasten zij de muzikanten met een groots en gevarieerd buffet. De muzikanten repeteerden zonder pauze, zodat de receptie al om 21u30 kon beginnen. Dat noemen ze dan een gezonde repetitie voor lekkerbekken, en de Champi mocht er ook zijn. Bedankt jarigen het was top.


5D M07395d

28 januari 2016

Internationale gedichtendag DavidsFonds

In Rijmenam: Jaren die druppelend versmelten.

Een avond vol poëzie met Bart Verbeeck, Ilse Van der Aa en Guy Pauwels, en muzikale omkadering door De Klare Kopers (Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden) en Erwin Van Bogaert op orgel.