KMB band of musos 20220710 ZomerZondag FB

Hartelijk welkom op de tweede ZomerZondag van 10 juli 2022.

Vanaf 12:00 u kan u er al terecht voor de lunch: Friet met stoofvlees.

De terrasbediening wordt vanaf 14:00 u verzorgd door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden en er is doorlopend KINDERANIMATIE met o.a. volksspelen, springkasteel en grime.

Om 18:00 u kan u genieten van een schitterend concert t.g.v. de 11-juliviering en VLAANDEREN FEEST! door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout.

Om 19:00 u Toespraak door de burgemeester t.g.v. het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Om 20:30 u BAND OF MUSOS.
Straffe liveband o.l.v. producer & topgitarist Eric Melaerts, die voor de gelegenheid o.a. ook Jan Hautekiet (toetsen) & gastzangers Geena Lisa en Vincent Goeminne (Dinky Toys, Plane Vanilla) meebrengt. Samen brengen ze een concert vol Nederlandstalige pareltjes; ideaal om deze Vlaanderen Feest muzikaal te vieren!

Tijdens deze 39ste editie kan je zoals steeds 4 opeenvolgende juli-zondagen al vanaf de namiddag genieten van een hapje & een drankje op het gezellige terras. Op 10 juli wordt u op uw wenken bediend door de K. Muziekvereniging Bonheiden.
U kan aan onze festivaltent terecht voor een ijsje, Brusselse wafels, croques, hotdogs, broodje met hesp/kaas/gehakt, curryworst, frietjes en frietjes met stoofvlees.

Vacatures nieuwe muzikanten

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom in ons orkest.

Ben jij iemand die een instrument bespeelt en die het leuk vindt om in onze muziekvereniging mee te spelen?

Dan ben jij hartelijk welkom bij de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden.

In het vooruitzicht van onze volgende concerten zijn wij momenteel met name op zoek naar muzikanten die een van de volgende instrumenten bespelen:

• Sax tenor
  • Klarinet
  • Hoorn
  • Fagot
  • Slagwerk (vooral klein slagwerk en/of grote trom).

Andere instrumenten zijn natuurlijk ook hartelijk welkom.

Wil je graag eens komen kijken? Of wil je meer informatie over onze muziekvereniging?

Kom dan gerust naar één van onze repetitieavonden. De muziekvereniging repeteert op maandagavond van 20:00-22:15 uur in Kunstencentrum 't Kranske, Dorp 112 (ingang langs de Poverstraat) te Bonheiden.

Neem contact op met muz.bonheiden@gmail.com

Interesse om lid te worden en sympathisant van onze muziekvereniging, schrijf u dan in op onze NIEUWSBRIEF en blijf op de hoogte van onze aankomende activiteiten.

Klik rechts onderaan op de klop "Abonneer op Nieuwsbrief" om in te schrijven.

De Koninklijke Muziekvereniging is lid van de cultuurraad Bonheiden.

Zondag  10 juli 2022
 G.C. 't Blikveld

Onze kalender

Datum : maandag 29 augustus 2022

Login om meer events te zien!

Abonneer op

Nieuwsbrief registratie