Logo 100 KLASSIEKERS 1Op 26 oktober bent u in G.C. ‘t Blikveld te Bonheiden hartelijk uitgenodigd op ons speciaal “100 Klassiekers“ concert.
Naar analogie met de “1000-Klassiekers“ van Radio 2, kan de luisteraar zelf zijn top-10 van de Bonheidense Klassiekers kiezen.
Uit de door u gekozen selectie wordt het programma van die avond samengesteld.

Samen met onze dirigent werden een aantal muziekwerken uit ons muziekarchief opgezocht en die met onze huidige bezetting nog te spelen zijn.
In een vorig leven, was onze muziekvereniging een fanfare en veel aangekochte muziekwerken waren fanfaremuziek.
Nu wij een muziekensemble zijn waar alle instrumenten aan bod mogen komen en wij daardoor harmoniepartituren op de pupiter krijgen, kan maar een klein deel van de oude partituren door ons nog gespeeld worden.
Sommige van die werken werden door onze dirigent speelklaar gemaakt voor harmonie, maar het grotendeel uit onze voorselectie zijn werken van de laatste 16 jaar, dus van na onze naamsverandering in 2003.
Wij hebben onze jukebox gevuld met 100 klassieke en moderne muziekwerken. Sommigen zijn evergreens, hits van toen, intro’s of thema’s van gekende films of TV-reeksen.

MAAK UW KEUZE en WIN een PRIJS

Via ons ONLINE enquêteformulier kan u UW TOP-10 doorgeven. Achteraf stellen wij ons muziekprogramma samen met de muziekwerken die het meest gekozen werden. Zodoende bepaalt uzelf het muziekprogramma van het "100 KLASSIEKERS" concert.

Naast het doorgeven van jouw TOP-10, neemt u tegelijkertijd deel aan een gemakkelijke quiz en maakt u kans om tijdens het concert een mooie prijs te winnen.

Raad het liedje of muziekwerk dat het meest zal gekozen worden. Er is ook een ludieke schiftingsvraag. Tijdens het concert krijgt onze dirigent een attentie (geschenk) maar daarna moet hij onmiddellijk op de bascule. Wie het juiste gewicht op de weegschaal invulde of er het dichts bij is krijgt de hoofdprijs.

Van begin augustus tot half september kan u per e-mailadres wekelijks het online formulier invullen. Zo maakt u meer kans op een prijs en bepaalt u nog meer het muziekprogramma van die dag.

Opmerking: De prijzen worden enkel uitgereikt aan deelnemers die aanwezig zijn op het concert. Verder kan elke deelnemer aan de quiz slechts één prijs winnen, zelfs als hij meerdere enquêtes invulde.

Wij wensen u veel succes en hopen samen met u op een mooi muziekprogramma.

Kaarten voor het concert zijn hier ONLINE te bestellen

Hopelijk tot dan.

De Koninklijke Muziekvereniging is lid van de cultuurraad Bonheiden.

Nieuw - Hot

Klik op de foto's voor meer informatie over het evenement of mededeling.

september 2018
40D 91283dS

Half september 2018 gaat de muziekvereniging van Bonheiden op muzikale reis naar de Moezel (Duitsland).
Dan zijn er daar de jaarlijkse wijnfeesten en zullen onze muzikanten er optreden.
Om de reiskosten te drukken worden kleine acties opgestart. Een van die projectjes zijn de stresspopjes van Linda Liers. Ze zijn te koop aan € 5 stuk en zijn een ideaal geschenk voor een geboorte, verjaardag, de eindejaarsfeesten of andere gelegenheden. Klik hier om een bestelformulier te downloaden of bestel hier direct online.
Steun onze muzikanten en bestel die hebbedingetjes. Popjes kan je ook bestellen op de ZomerZondag 8 juli 2018.

Dank bij voorbaat.

Onze kalender

Login om meer events te zien!

Zaterdag  26 oktober
 Concert 100 KLASSIEKERS  Klik hier.
Zaterdag  30 november

Mosselsouper